Dealer login

Bestellen

Snelle levering; vóór 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Online bestellen biedt veel voordelen. 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u uw bestellingen plaatsen. Wel zo makkelijk.

Wanneer u uw bestelling op maandag t/m donderdag voor 16.00 uur plaatst, dan krijgt u deze de volgende werkdag geleverd (mits voorradig). Bestelt u op vrijdag voor 16.00 uur, dan wordt uw order op maandag geleverd, tenzij u anders aangeeft. Er bestaat de mogelijkheid dat het op zaterdag geleverd wordt. Echter, dit brengt extra kosten met zich mee. Dit bedrag komt boven op de eventuele verzendkosten.

Wilt u uw order afhalen? Houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van zo’n 30 minuten. Uw order is af te halen vanaf 08.30 uur bij het magazijn in Numansdorp.

Mocht een artikel in uw bestelling onverhoopt niet voorradig zijn, dan stemmen wij met u af of u de bestelling in z’n geheel of gedeeltelijk wilt ontvangen. De actuele voorraad van een artikel kunt u vinden op de productpagina op de webshop. Natuurlijk kunt u ook hiernaar informeren bij een van onze medewerkers via info@motoria.nl of (tijdens kantooruren) 0186-200201.