Dealer login

Distributie

Service op maat

Motoria kent als geen ander het belang van service-op-maat. We zorgen ervoor dat uw bestelling precies op tijd bij u wordt geleverd. Onze vervoerders zijn ingericht op snel, efficiënt en veilig transport. Zo kunt u over uw producten beschikken wanneer u dat wilt.

DPD

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expresspakketten. DPD vervoert ruim 3 miljoen pakketten per dag via een hecht internationaal netwerk. Daarmee is DPD een toonaangevende internationale express- en pakketdienstverleners in Europa. Wij bieden onze klanten de juiste producten en diensten voor ieder soort zending.

In Nederland bestaat DPD uit 9 depots. Dag in dag uit dragen 1.000 deskundige medewerkers op deze depots zorg voor een eenvoudige, snelle en betrouwbare levering van pakketten.

DHL

Expresleveringen wereldwijd; vrachtvervoer per vliegtuig, vrachtauto en trein; magazijndiensten die verder gaan dan opslag en alles omvatten van verpakking tot reparatie; internationale postbezorging; op maat gemaakte en gespecialiseerde verzending… als het over logistiek gaat, gaat het over DHL.

DHL Parcel biedt oplossingen voor verzending binnen Nederland en naar het buitenland, voor zowel consumenten als zakelijke klanten.

In Nederland heeft DHL Parcel meer dan 1.100 vestigingen, waaronder 1.000 DHL Parcelshops die voorzien in een fijnmazig netwerk voor consumentenbelevering. Daarnaast zijn er verdeeld over de Benelux 15 terminals waarlangs de distributie naar de zakelijke markt is georganiseerd. Dit netwerk verwerkt zowel pakketten als pallets.

Levering 24-48 uur

Binnen de Benelux

40.000 pakketten

per jaar

Track & Trace

Volg uw bestelling

Service op maat

Zaterdag / express levering