Dealer login

Historie

Groothandel en importeur van motorbanden, -onderdelen en accessoires.

De oorsprong van Motoria SN B.V. ligt in de jaren ’30. Technisch Buro Tebur, opgericht in 1932, ontwikkelde assen voor de automotive industrie. In de jaren ’90 is de organisatie, onder de merknaam Motoria, zich meer en meer gaan toeleggen op de distributie van onderdelen voor tweewielers. Na de overname in 2013 door TTI Holding is de merknaam veranderd in Motoria SN B.V.

Tyre Trading International (onderdeel van TTI Holding) is in 1988 gestart als groothandel in autobanden. In 2003 gestart met de verkoop van banden voor motoren, scooters en quads onder de naam Motorbandenservice Nederland B.V. (MSN). In 2012 is deze naam veranderd naar Moto-SN vanwege toenemende internationale activiteiten. Vanaf januari 2015 zijn Moto-SN en Motoria officieel samengevoegd tot een bedrijf; Motoria SN B.V.

Betrouwbaar, kwaliteit en service

Kwalitatief, veelzijdig en specialistisch; maak kennis met onze high-performance producten. Meer dan 30.000 unieke artikelen van meer dan 50 verschillende merken direct uit voorraad leverbaar.

De combinatie van banden en onderdelen maakt Motoria een totaalleverancier voor de professionele motorvakhandel in de Benelux. Met een zeer breed aanbod, snelle levering en goede service zijn wij úw partner van formaat.

1932

Oprichting Tebur en van’t Hof

1988

Oprichting T.T.I. Holding

1990

Start verkoop onderdelen onder merknaam Motoria

2003

Oprichting Motorbandenservice NL (Moto-SN)